U bent hier: Contact > Wegbeschrijving

Begeleid Wonen Tienen

Met de wagen

  • Vanuit Sint-Truiden:

Volg de Sint-Truidensesteenweg tot op de ring (dit is aan de suikerfabriek).  Steek de ring over.  Je vindt onze dienst direct aan de rechterzijde op nr.150.  Je kunt parkeren aan de overkant op de parking van het grootwarenhuis.

  • Vanaf de E40:

Neem afrit 25 richting Tienen.  Volg deze invalsweg.  Rij rechtdoor aan het rond punt en op de volgende 3 kruispunten met verkeerslichten.  Op het volgende kruispunt met verkeerslichten (dit is aan de suikerfabriek) slaat u linksaf.  Je vindt onze dienst direct aan de rechterzijde op nr.150.  Je kunt parkeren aan de overkant op de parking van het grootwarenhuis.

  • Vanuit Leuven, Aarschot of Diest:

Ga links de ring op.  Volg de ring tot juist voorbij de Midas-garage.  Op dit kruispunt met verkeerslichten (dit is aan de suikerfabriek) slaat u rechtsaf.  Je vindt onze dienst direct aan de rechterzijde op nr.150.  Je kunt parkeren aan de overkant op de parking van het grootwarenhuis. 

  

Met de trein

Verlaat het station aan de kant van de stad.  

  • Ofwel neem je de bus.  Neem lijn 313 of 346.  Zie volgend punt.
     
  • Ofwel ga je te voet.  De wandeling duurt ongeveer 20 minuten. Volg de Ijzerenwegstraat naar rechts. In de Steenwegstraat sla je rechtsaf. Deze straat gaat over in de Avendorenstraat. Sla de 4de straat rechtsaf. Dit is de Goossensvest. Loop door tot het kruispunt met de Hoegaardenstraat (dit is aan Delhaize). Sla linksaf. Op het eind van deze straat steek je schuin over naar de Sint-Katharinastraat. Op het einde hiervan sla je rechtsaf de Bostsestraat in. Je steekt het bruggetje over. Neem onmiddellijk de eerste straat linksaf. Dit is de Reizigersstraat. Op het einde van deze straat kom je in de Beauduinstraat. Sla rechtsaf. Je vindt onze dienst op nr.150 tegenover het grootwarenhuis.

         

  

Met de bus

De bushalte die zich het dichtst bij onze dienst bevindt, is die op de Aandorenstraat aan de zijkant van de suikerfabriek. Hier stoppen de bussen van de lijnen 313 en 346.

  

Plattegrond